Sponsorer

 

Viktor fra Diisa har æren af at være sponsoreret af DRAUMUR RIDEUDSTYR og PH-SADLER FRA JIMS SADELMAGERI. Vi siger 1000 tak for jeres gode støtte og opbakning.

 

 

DRAUMUR RIDEUDSTYR:

 

Vi er enormt glade for at kunne annoncere, at Viktor i 2012/13 igen sponsoreres af Draumur rideudstyr. Vi byder Draumur velkommen, og det er et samarbejde, som vi ser meget frem til. Draumur rideudstyr er en velassorteret rideudstyrsbutik for islandske heste og deres ryttere, som ligger i Nordsjælland, nærmere bestemt på adressen Hesselrødvej 9, Karlebo, 2980 Kokkedal. Draumur Rideudstyr ejes af Bodil Jørgensen, som yder en særdeles god service og rådgivning. Draumur fører mange lækre mærker inden for både udstyr og beklædning, og Bodil er god til at være først med de nyeste ting og trends. Dertil Kommer, at Draumur har en velfungerende hjemmeside med mulighed for online-bestillinger, og at du tillige ofte kan møde butikken til udvalgte stævner og events. Bodil er god til at bestille varer hurtigt hjem, hvis man har specielle ønsker. 

Besøg Draumurs hjemmeside HER

 

PH-SADLER FRA JIMS SADELMAGERI:

 

Viktor rides i en kanon lækker, håndlavet sadel af mærket Park Hall - bedre kendt som PH-sadlerne. Sadlerne produceres i England. De er af virkelig god kvalitet med semi-flex bom, og de fås til en absolut fair pris. De fås i standard mål, men kan også bestilles efter mål på hest og rytter, hvis dette ønskes. Sadlerne udmærker sig især ved, at de fås meget korte og brede, så hesten har maksimal bevægelsesfrihed til muskulaturen i skulder og ryg. Du kan selv mere eller mindre designe din sadel efter ønske og behov. Fx. kan du selv bestemme længde, bredde, sædedybde, størrelse/længde på sadelklapper, om du ønsker lange eller korte gjordstropper osv. osv. Sadlerne er med god grund hurtigt blevet enormt populære hos såvel fritidsryttere som hos professionelle topryttere. Man sidder fantastisk, og får en pæn opstilling. De skal absolut prøves!

PH-sadlerne kan købes gennem Jim fra Jims Sadelmageri tlf.nr.: +45 40 68 10 56

 

 

VM 2011 og NM 2012 - Draumur, Jims Sadelmageri og Dyrdilmyri

 

Vi vil gerne sige et meget stort tak til Draumur og Jims Sadelmageri, men også til vores lokalklub, Dyrdilmyri, som ligeledes har støttet os, så VM-udgiften bliver mere overkommelig. Dyrdilmyri er en aktiv og særdeles hyggelig lokalklub i det nordsjællandske, som er virkelig god til at have det sociale i vores sport i højsædet, samt muliggøre rytternes udvikling både praktisk, teoretisk og personligt. Klubben er meget god til at arrangere alt fra stævner til klubaftener, fælles rideture, foredrag, undervisning, kurser, exkursioner til fx World Cup osv osv. Klubben rummer en masse ildsjæle, som får det hele til at køre rundt, og dertil kommer, at klubben efterhånden har rigtig mange top-ryttere med fantastiske heste, som gør sig gældende internationalt på top-plan. Klubben har - som eneste lokalklub nogensinde - hele 5 ryttere, som skal repræsentere Danmark ved VM 2011 i Østrig. FLOT!! Klubben havde også mange repræsentanter med til NM 2012!

 

 

 

 

 

 

Viktor og Isabelle DM ´11

I PH Sadel og udstyr fra   Draumur Rideudstyr  

Foto: Signe Bache